FAQ - Ofte stillede spørgsmål og deres svar

Q1: Køb og brug af gæsteklippekort - hvordan?
Q2: Har jeg husket at tilmelde mig?
Q1: Køb og brug af gæsteklippekort - hvordan?

Et klippekort bruges til at betale for medbragte gæster til en smagning.
Medlemmer - og kun medlemmer - af VVV kan købe klippekort med 3 klip. Et klippekort er billigere pr. klip end normal gæstepris. Dvs. medlemmer kan tilmelde og medtage gæster med rabat.
Et klippekort indeholder 3 klip, og ved brug nedskrives antallet af klip. Man kan godt købe mere end et klippekort, hvis man fx ønsker at tilmelde 5 gæster.

Køb af klippekort
Klippekort er personlige, hvorfor de købes på medlemmernes egen side, som hedder ”Min profil” og ligger under fanebladet ”Foreningen”. Når du vil købe et kort, skal du:

 1. Vælge "Foreningen"
 2. Vælge "Min profil"
 3. Vælge "Revider ovenstående data"
 4. Scrolle ned til "Gæstekort"
 5. Vælge "Ja” til " Køb nu 3 ekstra klip …"
 6. Sætte hak i "Jeg har læst og accepteret VVVs datapolitik"
 7. Tryk på den grønne knap "Gem rettelser"
Du får nu en kvittering, som beder dig betale for klippekortet. Du kan dog anvende klippekortet med det samme, selv om en bankoverførsel kan tage op til et par dage.

Brug af klippekort
Et klippekort med ubrugte klip kan anvendes i op til 3 år fra købsdato.

Du tilmelder gæster samtidigt med, at du selv melder dig til.

 1. Hvis du tidligere har købt et klippekort, og der er ubrugte klip på det, vil der ved din tilmelding dukke følgende sætning op: ”Jeg medtager 0 gæster på mit klippekort.”
 2. Du retter nu ”0” til det antal gæster, du ønsker at tilmelde, typisk ”1”
 3. Som sædvanligt skal du afslutte med at trykke på den grønne knap ”Send”
Hvis du forsøger at tilmelde flere gæster, end du har klip tilbage, vil du blive gjort opmærksom herpå. Du skal så først købe flere klip, og det gør du ved at trykke på hyperlinket ”Tryk her” øverst på siden. Du ledes nu hen til ”Min profil”, hvor proceduren for bestilling er som ovenfor beskrevet under "Køb af klippekort".
Q2: Har jeg husket at tilmelde mig?

Nogle gange kan man ikke huske, om man har til- eller frameldt sig til et kommende arrangement. Det er der 2 måder at få svar på.

1. Tjek hvad din seneste handling (til- eller afmelding) er
På din egen side står nederst på siden med rødt, hvad din seneste handling har været, fx ”Din seneste handling er en tilmelding foretaget d. 19-11-2023 16:30:08 til arrangementet "Champagne (04-12-2023)."
Du kommer til din egen side ved at:

 1. Vælge ”Foreningen”
 2. Vælge ”Min profil”
 3. Aflæs nederst din seneste handling.

2. Meld dig til igen
Hjemmesiden er så viseligt indrettet, at man kan ændre eller gentage sin tilmelding mange gange. Du får besked, når du tilmelder dig igen, at din forrige tilmelding er annulleret, og at den tilmelding, du lige har lavet, nu er den gyldige. Det er altid den seneste tilmelding, der tæller; så du vil aldrig være tilmeldt 2 gange 😊.